Fripturi Prime pentru ochi cu coaste cu sos de vită savuros
Fripturile Prime Rib Eye cu sos de vită savuros ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,85 USD pe porție. O porție conține 591 calorii, 31g de proteine, și 46G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bulion cu aromă de vită, frunze de cimbru, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi proaspete de filet de vită acoperite cu ierburi cu sos de ciuperci, Fripturi Prime Rib-eye cu crustă de parmezan de muștar, și Fripturi Savuroase De Cod Downeast pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 450 F. în tigaie de 8 inci, se încălzește uleiul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați usturoiul în ulei; gătiți 5 până la 7 minute, aruncând o singură dată, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Subţire-
3
Scurgeți usturoiul prin strecurătoare (rezervați ulei pentru a peria fripturile); rece. Într-un castron mic, amestecați usturoiul răcit aproximativ cu o furculiță într-o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați cimbru în pasta de usturoi, zdrobind până se amestecă bine, dar încă gros. Se amestecă muștarul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Încălziți tigaia de 12 inci la foc mare până când este fierbinte. Condimentați fripturile cu sare și piper; stropiți ambele părți ale fripturilor cu ulei rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați fripturi în tigaia fierbinte, rumenindu-se pe ambele părți până se formează crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Așezați pe foaia de prăjituri; întindeți amestecul de usturoi-muștar peste vârfurile fripturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și Stafide
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Într-un castron mediu, aruncați împreună firimiturile de pâine și parmezanul. Top fripturi generos cu amestec de pesmet, răspândindu-se pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Coaceți neacoperit 25 până la 35 de minute sau până când termometrul cu citire instantanee introdus în centru citește 135 buc.F pentru mediu-rar sau 150 buc. F pentru mediu (temperatura va continua să crească cu aproximativ 10 buc. F în picioare).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Între timp, faceți sos de vită. În aceeași tigaie de 12 inci, gătiți făina și untul la foc mediu 3 până la 4 minute, amestecând constant, doar până se formează un roux blond. Se amestecă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Vită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Se încălzește până la fierbere la foc mare, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând continuu, doar până se îngroașă.
12
Lăsați fripturile să se odihnească câteva minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
13
Serviți sosul peste fripturi. Dacă doriți, serviți cu piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.