Fripturi Plate Din Fier Ars
Pan-tocită fripturi plate de fier ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 2.47 pe portie. O porție conține 370 calorii, 33g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sare, ulei de măsline, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Whisky Fripturi Plate De Fier, Sfârâie Și Fumează Fripturi Plate De Fier, și Fripturi Plate De Fier Cu Sos De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fripturile, dacă este necesar.
Combinați condimentele italiene și următoarele 4 ingrediente; frecați peste fripturi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați fripturi și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.