Fripturi Marinate Cu Sparanghel Acoperit Cu Pesmet De Usturoi A

Fripturi Marinate Cu Sparanghel Acoperit Cu Pesmet De Usturoi A
Fripturi marinate cu sparanghel acoperit cu pesmet de usturoi a ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 995 calorii, 47G de proteine, și 67g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.75 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, oțet balsamic, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel prăjit cu usturoi-pesmet cu unt și migdale prăjite, Fripturi Marinate Cu Usturoi Sărat, și Fripturi Marinate Cu Usturoi Sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele pentru marinată, adăugați capacul fripturilor și refrigerați câteva ore sau peste noapte. (De preferință peste noapte de cotitură ocazional).Preîncălziți cuptorul la 200C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Așezați ciupercile în vasul de copt stropiți cu ulei, presărați usturoi și piper de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți, descoperit timp de aproximativ 25 de minute sau până se înmoaie.Topiți untul într-o tigaie și gătiți ceapa până se înmoaie și se rumenesc ușor. Gatiti amestecand ocazional aproximativ 20 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste si amestecul s-a ingrosat.Gatiti fripturile pe gratar, sub gratar de intr-o tigaie mare pana la coacerea dorita. În funcție de grosime, timpul de gătire va varia, în general, căutați fiecare friptură 1-2 minute pe o parte, apoi gătiți încă 4-5 minute pe o parte pentru mediu rare.To serviți: acoperiți fiecare friptură cu o ciupercă și puțină ceapă caramelizată cu sparanghel pe lateral.Metoda pentru sparanghel:.Topiți jumătate din unt și miere într-o tigaie, adăugați usturoi și pesmet, gătiți amestecând până când pesmetul este crocant.Fierbeți, aburiți sau sparanghelul cu microunde până când este fraged, scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Serviți sparanghelul stropit cu restul de unt topit și miere, împrăștiați amestecul de pesmet, oul tocat și pătrunjelul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola

Ingrediente

500pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOsparanghel, capete tăiatesparanghel, capete tăiate11 lingură de oregano uscatpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleybusuioc, tocat finbusuioc, tocat fin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 până la 2 ardei iute, fără semințe și tocați1 până la 2 ardei iute, fără semințe și tocați22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypachet Milk Dudspachet Milk Duds20pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie50pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec800pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfile de carne de vită, 200-300g fiecarefile de carne de vită, 200-300g fiecare2cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite3cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite1Oreos dublu umplutpraf de usturoi (cantitate aproximativă suficientă pentru a stropi peste ciuperci.)praf de usturoi (cantitate aproximativă suficientă pentru a stropi peste ciuperci.)2ouă fierte tari, tocate măruntouă fierte tari, tocate mărunt22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1Oreos dublu umplutcondimente de ardei de lămâie (din nou cantitate aproximativă.)condimente de ardei de lămâie (din nou cantitate aproximativă.)4mariciuperci plateciuperci plate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyceașcă de brânză tăiată felii subțiriceașcă de brânză tăiată felii subțiri22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypătrunjel, tocat finpătrunjel, tocat fin5smallsceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii11 lingură de oregano uscatSos WorcestershireSos Worcestershire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista