Fripturi Marinate Cu Sparanghel Acoperit Cu Pesmet De Usturoi A
Fripturi marinate cu sparanghel acoperit cu pesmet de usturoi a ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 995 calorii, 47G de proteine, și 67g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.75 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, oțet balsamic, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel prăjit cu usturoi-pesmet cu unt și migdale prăjite, Fripturi Marinate Cu Usturoi Sărat, și Fripturi Marinate Cu Usturoi Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele pentru marinată, adăugați capacul fripturilor și refrigerați câteva ore sau peste noapte. (De preferință peste noapte de cotitură ocazional).Preîncălziți cuptorul la 200C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați ciupercile în vasul de copt stropiți cu ulei, presărați usturoi și piper de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Coaceți, descoperit timp de aproximativ 25 de minute sau până se înmoaie.Topiți untul într-o tigaie și gătiți ceapa până se înmoaie și se rumenesc ușor. Gatiti amestecand ocazional aproximativ 20 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste si amestecul s-a ingrosat.Gatiti fripturile pe gratar, sub gratar de intr-o tigaie mare pana la coacerea dorita. În funcție de grosime, timpul de gătire va varia, în general, căutați fiecare friptură 1-2 minute pe o parte, apoi gătiți încă 4-5 minute pe o parte pentru mediu rare.To serviți: acoperiți fiecare friptură cu o ciupercă și puțină ceapă caramelizată cu sparanghel pe lateral.Metoda pentru sparanghel:.Topiți jumătate din unt și miere într-o tigaie, adăugați usturoi și pesmet, gătiți amestecând până când pesmetul este crocant.Fierbeți, aburiți sau sparanghelul cu microunde până când este fraged, scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Serviți sparanghelul stropit cu restul de unt topit și miere, împrăștiați amestecul de pesmet, oul tocat și pătrunjelul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale