Fripturi la grătar, în stil coreean, cu sos picant de coriandru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturi la grătar, în stil coreean, cu sos picant de coriandru. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 742 calorii. Pentru $6.86 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 157 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de suc de lămâie, usturoi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Fripturi La Grătar, În Stil Coreean, Cu Sos Picant De Coriandru, Fripturi la grătar cu sos de coriandru, și Porumb la grătar cu sos picant Miso coreean.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 3/4 cană sos de soia, Sherry, zahăr, 1 1/2 linguri usturoi, 1 lingură ulei de susan și fulgi de ardei roșu într - un vas de copt de 13 pe 9 pe 2 inci până când zahărul este dizolvat, apoi se adaugă fripturi, întorcându - se la strat. Marinați fripturile, întorcându-vă o dată, 1 oră.
Pregătiți grătarul pentru gătit.
Se amestecă împreună coriandru, ulei vegetal, suc de lămâie, restul de 3 linguri de sos de soia, restul de 1 1/2 lingurițe de usturoi, restul de 1/2 linguriță de ulei de susan și chile dacă se utilizează.
Când focul este mediu-fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului 3 până la 4 secunde), grătiți fripturile pe un raft ușor Uns cu ulei 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Lăsați fripturile să stea pe o tăietură 5 minute, apoi acoperiți cu puțin sos și tăiați transversal în felii groase de 3/4 inch.
Serviți sosul rămas pe lateral.