Fripturi Guinness Marinate Cu Ochi De Coaste

Guinness marinat fripturi Rib Eye este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți friptură cu ochi de coastă, sos Worcestershire, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de Cowboy cu sos Guinness, Fripturi de miel la grătar cu saramură Guinness, și Fripturi de Chuck fierte Guinness cu piure de hrean pentru rețete similare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.