Fripturi frecate cu chimen cu Salsa verde de Avocado

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați fripturile frecate cu chimen cu salsa verde de Avocado. Această rețetă face 4 porții cu 306 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă este plăcută de 256 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de avocado, fripturi de carne de vită, salsa tomatillo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este super. Rețete similare includ Fripturi frecate cu chimen cu Salsa verde de Avocado, Fripturi de benzi pudrate cu chimen cu unt de Salsa Verde, și Fripturi cu ochi de coastă frecate cu chimen cu două Salsa.
Instrucțiuni
Apăsați chimenul uniform pe fripturile de vită.
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte.
Așezați fripturile în tigaie; gătiți 12 până la 15 minute pentru o coacere medie rară (145 grade F) până la medie (160 grade F), întorcându-vă ocazional.
Între timp, combinați salsa, avocado și coriandru într-un castron mic.
Tăiați fripturile în felii; condimentează cu sare, după dorință.