Fripturi Flatiron cu sos cremos de ienupăr cu maro Hash
Nevoie de o curs principal fără gluten? Fripturile Flatiron cu sos cremos de ienupăr cu maro Hash ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 827 calorii, 38g de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, ceapă, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fripturi de benzi la grătar cu cartofi dulci Hash Browns, Fripturi feliate cu Sauerbraten, ceapă Hash Browns, varză roșie condimentată, și Cremoase Maro Hash.
Instrucțiuni
1
Faceți maro hash
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
2
Aduceți la fierbere o oală de 4 litri de apă sărată (1 lingură de sare pentru 3 litri de apă). Între timp, curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați cartofii în apă și reveniți la fierbere, apoi fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
4
Scurgeți cartofii și transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Între timp, gătiți ceapa în unt cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu, amestecând ocazional, până la auriu pal, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se adaugă în cartofi și se pasează ușor, lăsând bulgări mai mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
7
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie și încălziți la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați amestecul de cartofi și îndepărtați uniform. Gatiti, partial acoperit, fara a amesteca, pana cand partea inferioara devine maro aurie, aproximativ 10 minute. Păstrați cald, acoperit,la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
1
Se macină fin boabele de ienupăr în râșniță. Fripturile se usucă și se condimentează cu 1 1/2 lingurițe de sare, 1 linguriță de ienupăr măcinat (restul de rezervă pentru sos) și 3/4 linguriță de piper (total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Piper
Friptură
Sos
Sare
2
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți fripturi, rotind o dată, 8 până la 10 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Lăsați fripturile să se odihnească pe o farfurie, acoperită lejer cu folie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
1
Adăugați șalotă în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând și răzuind bucăți maronii, până când șalota se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați vinul și ienupărul măcinat rămas (aproximativ 1 linguriță), apoi fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
3
Adăugați bulion și smântână și fierbeți până când sosul se reduce la aproximativ 1 1/4 căni, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Cremă
Sos
4
Adăugați sucuri de carne din farfurie și condimentați cu sare și piper.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.