Fripturi feliate cu salată dulce și picantă deasupra

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Fripturile feliate cu salată dulce și picantă deasupra ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 3.73 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 590 calorii, 48G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, romaine de inimă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi oțetul balsamic alb, puteți urma acest fel principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fripturi picante și dulci de cotlet de porc pentru doi, Fripturi de benzi frecate cu condimente cu sos de ceapă dulce și picant, și Fripturi feliate cu Sauerbraten, maronii de Hash de ceapă, varză roșie condimentată.
Instrucțiuni
Lăsați fripturile să stea la temperatura camerei, pentru a scoate frigul, în timp ce încălziți o tigaie la grătar. Când tigaia este foarte fierbinte, stropiți fripturile cu ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper, după gust. Gatiti fripturile 3-4 minute pe fiecare parte pentru centrele roz, cateva minute mai mult pentru mediu bine.
Scoateți fripturile pe o tăietură și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute înainte de feliere.
Între timp, într-un bol de salată combinați usturoiul, ketchupul, muștarul, Worcestershire și oțetul.
Bateți 1/3 până la 1/2 cană ulei de măsline extra virgin și condimentați cu sare și piper, după gust.
Adăugați verdele și aruncați. Se taie fripturile, se aranjează pe farfurii de servire și se acoperă cu salata.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul și taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.