Fripturi din New York cu sos de vanilie și cireșe

Fripturi din New York cu sos de vanilie și cireșe
Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Fripturile din New York cu sos de Vanillan și cireșe ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 754 calorii, 48G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru 8,85 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă, fripturi din New york și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Fripturi din New York în sos de boabe de piper verde, Fripturi din New York cu Boursin și sos Merlot, și Fripturi de benzi din New York cu sos de muștar de hrean sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar exterior la foc mare și ungeți ușor grătarul. Frecați fripturile din New York pe ambele părți cu sosul Worcestershire, apoi condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Gătiti fripturile pe grătarul preîncălzit până când încep să se întărească și sunt fierbinți și ușor roz în centru, 6 până la 7 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 140 de grade F (60 de grade C). Odată ce fripturile sunt terminate, acoperiți-le cu două straturi de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
În timp ce fripturile se gătesc, pregătiți sosul de cireșe aducând vinul roșu la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare; se fierbe 5 minute. Se amestecă cireșele, zahărul și extractul de vanilie. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți până când cireșele sunt fragede, 5 până la 7 minute. Se dizolvă amidonul de porumb în apă, apoi se amestecă în sosul de cireșe care fierbe. Gatiti cateva minute pana cand sosul de cirese se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CireșeCireșe
Vin RoșuVin Roșu
FripturăFriptură
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă sosul peste fripturi pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SosSos

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Banca Sonoma Coast Pinot Noir cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Sonoma Coast AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista