Fripturi din New York cu sos de vanilie și cireșe

Fripturi din New York cu sos de vanilie și cireșe
New York fripturi cu un sos Vanillan și cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 754 calorii, 48G de proteine, și 33g de grăsime per portie. Pentru $ 8.85 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți cireșe, zahăr, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fripturi la grătar din New York cu sos San Marzano, Fripturi din New York cu sos Boursin și Merlot, și Fripturi din New York în sos de piper verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul. Frecați fripturile din New York pe ambele părți cu sosul Worcestershire, apoi condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Gătiti fripturile pe grătarul preîncălzit până când încep să se întărească și sunt fierbinți și ușor roz în centru, 6 până la 7 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 140 de grade F (60 de grade C). Odată ce fripturile sunt gata, acoperiți-le cu două straturi de folie de aluminiu și lăsați-le să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
În timp ce fripturile se gătesc, pregătiți sosul de cireșe aducând vinul roșu la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare; se fierbe 5 minute. Se amestecă cireșele, zahărul și extractul de vanilie. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți până când cireșele sunt fragede, 5 până la 7 minute. Se dizolvă amidonul de porumb în apă, apoi se amestecă în sosul de cireșe care fierbe. Gatiti cateva minute pana cand sosul de cirese se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se toarnă sosul peste fripturi pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista