Fripturi din Kansas City cu sos de homar B Saucarnaise
Fripturi din Kansas City cu sos de homar B Caucarnaise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $10.48 pe portie. O porție conține 1168 calorii, 90g de proteine, și 89G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, căței de usturoi, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Sos BBQ în stil Kansas City, Sos De Grătar Din Kansas City, și Sos De Grătar Din Kansas City.
Instrucțiuni
1
Gatiti homar în oală mare de fierbere apă sărată 13 minute. Folosind clești, transferați homarul pe foaia de copt cu margini. Se răcește ușor. Răsuciți ghearele; rezervați pentru o altă utilizare. Răsuciți coada. Răzuiește orice tomalley verde. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați corpul și picioarele în bucăți de 2 inci și puneți-le într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Vinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Tăiați carnea de coadă din coajă; adăugați coajă în castron cu corpul și picioarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Tăiați carnea pe lungime în 4 benzi, apoi transversal în bucăți de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați carnea într-un castron mic, acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Topiți 1/2 cană de unt într-o oală mare grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați șalotă feliată, usturoi și chile; gatiti pana cand sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Usturoi Tocat
7
Adăugați bucăți de coajă de homar și amestecați 5 minute. Creșteți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8
Adăugați restul de 1/2 cană de unt, câte 1 lingură, amestecând până se topește între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
9
Adăugați paprika; se amestecă pentru a se amesteca. Se strecoară untul într-un castron mediu, apăsând pe solide în strecurătoare pentru a elibera tot untul. Aruncați solidele în filtru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De Verjuic
10
Lăsați untul de homar să se răcească la temperatura camerei. (Carnea de homar și untul pot fi preparate cu 1 zi înainte. Acoperiți untul și răciți. Întoarceți untul de homar la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Căpșuni La Picior
11
Combinați oțetul, șalota tocată și caperele într-o cratiță medie. Se fierbe la foc mare până se evaporă aproape tot lichidul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Se ia de pe foc.
13
Bateți gălbenușurile, sucul de lămâie și 1 lingură de apă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Ciocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
14
Așezați vasul peste cratița cu apă care abia fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De Verjuic
15
Bateți constant până când amestecul este gros, aproximativ 3 minute. Opriți căldura.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
16
Bateți untul de homar în 6 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
17
Se amestecă amestecul de șalotă și tarhonul. Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă carnea de homar rezervată. Se condimentează cu sare și piper. Păstrați sosul de homar B saucarnaise peste apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
18
Preîncălziți broilerul. Frecați fripturile cu sare și piper kosher grosier. Se fierbe până se gătește până la coacerea dorită, aproximativ 6 minute pe parte pentru mediu-rar (5 minute pe parte dacă este dezosată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher Grosieră
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
19
Se serveste cu sos de homar B saucarnaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.