Fripturi De Șuncă Marinate
Fripturile de șuncă marinate sunt un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 284 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 1,76 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fripturi individuale de șuncă, ghimbir măcinat, ginger ale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Fripturi De Șuncă Marinate La Grătar, Fripturi De Filet Marinate, și Fripturi Marinate Cu Bourbon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele opt ingrediente.
Adăugați fripturi de șuncă; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă.
Scurgeți și aruncați marinada. Șuncă la grătar, acoperită, la foc mediu indirect timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când este încălzită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
![Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir]()
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir