Fripturi De Șuncă Glazurate Cu Caise

Fripturile de șuncă glazurate cu caise sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 222 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Mergeți la magazin și ridicați fructe tartinabile de caise, șuncă, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Fripturi De Șuncă Glazurate, Fripturi De Brânză Philly Cu Sos De Caise Și Smântână, și Fripturi Glazurate Cu Ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați șunca în felii de 4 (3 uncii). Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați șuncă; gatiti 2-3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Adăugați untul de caise și sucul de portocale în tigaie, amestecând până se topește răspândirea. Reduceți căldura și fierbeți 5 până la 6 minute sau până când șunca este glazurată.
Garnisiți cu felii de portocale, dacă doriți.