Fripturi de șuncă cu Chutney
Fripturile de șuncă cu Chutney ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 384 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.32 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de friptură de șuncă, oțet de cidru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 48%. Încercați Fripturi de șuncă cu Chutney de mere-muștar, Fripturi de șuncă friptă cu chutney de rubarbă, și Ceapă roșie roșie Chutney - Chutney roșu pentru Idli Dosa - Chutney ușor s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa; se soteaza 3 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați nectar de pere și următoarele 5 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă.
. În timp ce chutney gătește, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați șuncă; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand sunca este bine incalzita si bine rumenita. Împărțiți șunca în 4 porții egale; serviți cu chutney de fructe.