Fripturi de vită cu sos de muștar-coniac

Fripturile de vită cu sos de muștar-coniac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 537 calorii, 47G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $7.54 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ulei de canolan, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de muschi de vita cu sos de ciuperci Shiitake, Fripturi de vită cu vin roșu-sos de tarhon, și Fripturi de vită cu vin roșu-sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Presărați fripturi pe toate părțile cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mare.
Adăugați fripturi și căutați până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați 3 linguri de unt, usturoi, cimbru și rozmarin în tigaie. Gătiti fripturile la coacerea dorită, întorcându-vă ocazional și ungând cu sucuri de tigaie, aproximativ 12 minute pentru mediu-rar.
Transferați fripturile pe foaia de copt cu margini mici și păstrați-le la cald în cuptor.
Se toarnă conținutul de tigaie într-un castron mic. Întoarceți 3 linguri de picături din castron în aceeași tigaie și puneți-le la foc mare.
Adăugați eșalotă și saut 2 minute.
Adăugați coniac și Port și amestecați 1 minut, răzuind orice bucăți rumenite.
Adăugați bulion și fierbeți până când sosul se reduce la 1 cană, aproximativ 12 minute.
Bateți muștarul Dijon, apoi rămânând 3 linguri de unt rece, 1 lingură la un moment dat. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Pune deoparte.
Aranjați fripturile pe farfurii; bateți orice sucuri acumulate din foaia de copt în sos. Puneți sosul peste fripturi și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.