Fripturi De Vită Cu Crustă De Brânză

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și prietenos cu FODMAP? Fripturile de vită cu crustă de brânză ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,44 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, fripturi de vită, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de muschi de vita cu crusta de susan cu ananas, Mango si piper rosu savureaza, Fripturi de filet de vită cu reducere de Port și brânză albastră, și Fripturi de muschi de vita invelite cu Bacon cu spanac si prajituri cu branza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se condimentează fripturile cu piper. Se fierbe, la 6 inci de căldură, 5 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie (160F). Între timp, combinați ingredientele rămase.
Top fripturi cu amestec de brânză.
Se fierbe 2 până la 3 min. sau până când brânzeturile sunt topite și ușor rumenite.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.