Fripturi de vinete cu Rago de dovleac, roșii și ciuperci

Fripturi de vinete cu Rago de dovleac, roșii și ciuperci
Această rețetă servește 6 și costă 4,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 465 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ciuperci shiitake, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ragout de roșii și vinete, Ragout de ciuperci, roșii și busuioc pe brioșă engleză, și Vinete Coapte Cu Sos De Ciuperci Și Roșii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați șalotele și roșiile cu 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și condimentați cu sare. Prăjiți până când roșiile sunt fragede, dar nu se destramă, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Transferați roșiile numai într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați dovleci cu sare după gust la șalotă, aruncând pentru a acoperi cu ulei în tigaie. Prăjiți până când dovleceii sunt doar fragezi, aproximativ 30 de minute, apoi adăugați legume la roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
DovleacDovleac
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Reduceți temperatura cuptorului la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Călare tigaie peste 2 arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Adăugați apă și 1/2 cană de vin și deglazați fierbând la foc moderat, amestecând și răzuind orice bucăți maro. Rezervă lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VinVin
1
Gatiti boabele de soia in apa clocotita cu sare pana cand sunt fragede, aproximativ 1 minut (3 minute pentru fasolea lima), apoi scurgeti. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți boabele de soia, aruncând păstăile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole LimaFasole Lima
SoiaSoia
ApăApă
1
Tăiați felii transversale de 2 (2 inci grosime) sau "fripturi" din partea cea mai groasă a fiecărei vinete și condimentați generos cu sare și piper. (Rezervați vinetele rămase pentru o altă utilizare.) Rumeniti 3 fripturi de vinete in 3 linguri de ulei intr-o tigaie antiaderenta de 12 inci la foc moderat, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VineteVinete
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 1/4 cană de vin în tigaie și fierbeți, acoperit, rotind o dată, până când vinetele sunt foarte fragede și vinul este absorbit, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați într-o tigaie mică. (Dacă vinul este absorbit înainte ca vinetele să fie fragede, adăugați apă, câteva linguri odată și continuați să gătiți până se înmoaie.) Repetați cu restul de 3 fripturi de vinete. Păstrați vinetele calde, neacoperite, la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
FripturăFriptură
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
1
Se încălzește restul de 2 linguri de ulei în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu se fumează, apoi se fierb ciupercile cu usturoi, rozmarin și sare după gust, amestecând, până se evaporă ciupercile aurii și orice lichid degajat. Se amestecă lichidul rezervat deglazing și se fierbe până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați legume prăjite și soia și gătiți, amestecând, până se încălzește. Se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SoiaSoia
OțetOțet
3
Serviți fripturi de vinete acoperite cu ragou de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VineteVinete
FripturăFriptură
1
* Șalotele, roșiile și dovlecii pot fi prăjiți cu 3 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
2
Se transferă într-un castron și se păstrează, acoperit, la temperatura camerei.* Tigaia de prăjire poate fi deglazată cu 3 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BolBol
3
Transferați lichidul într-un castron și răciți, acoperit.* Fripturile de vinete pot fi gătite cu 3 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se transferă într-o tigaie și se răcește, acoperită. Reîncălziți într-un cuptor de 200 km f în timp ce pregătiți ragout.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista