Fripturi de vinete cu Rago de dovleac, roșii și ciuperci
Această rețetă servește 6 și costă 4,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 465 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ciuperci shiitake, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ragout de roșii și vinete, Ragout de ciuperci, roșii și busuioc pe brioșă engleză, și Vinete Coapte Cu Sos De Ciuperci Și Roșii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Aruncați șalotele și roșiile cu 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și condimentați cu sare. Prăjiți până când roșiile sunt fragede, dar nu se destramă, aproximativ 25 de minute.
Transferați roșiile numai într-un castron mare.
Adăugați dovleci cu sare după gust la șalotă, aruncând pentru a acoperi cu ulei în tigaie. Prăjiți până când dovleceii sunt doar fragezi, aproximativ 30 de minute, apoi adăugați legume la roșii.
Reduceți temperatura cuptorului la 200 F.
Călare tigaie peste 2 arzătoare.
Adăugați apă și 1/2 cană de vin și deglazați fierbând la foc moderat, amestecând și răzuind orice bucăți maro. Rezervă lichid.
Gatiti boabele de soia in apa clocotita cu sare pana cand sunt fragede, aproximativ 1 minut (3 minute pentru fasolea lima), apoi scurgeti. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți boabele de soia, aruncând păstăile.
Tăiați felii transversale de 2 (2 inci grosime) sau "fripturi" din partea cea mai groasă a fiecărei vinete și condimentați generos cu sare și piper. (Rezervați vinetele rămase pentru o altă utilizare.) Rumeniti 3 fripturi de vinete in 3 linguri de ulei intr-o tigaie antiaderenta de 12 inci la foc moderat, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Adăugați 1/4 cană de vin în tigaie și fierbeți, acoperit, rotind o dată, până când vinetele sunt foarte fragede și vinul este absorbit, aproximativ 5 minute în total.
Transferați într-o tigaie mică. (Dacă vinul este absorbit înainte ca vinetele să fie fragede, adăugați apă, câteva linguri odată și continuați să gătiți până se înmoaie.) Repetați cu restul de 3 fripturi de vinete. Păstrați vinetele calde, neacoperite, la cuptor.
Se încălzește restul de 2 linguri de ulei în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu se fumează, apoi se fierb ciupercile cu usturoi, rozmarin și sare după gust, amestecând, până se evaporă ciupercile aurii și orice lichid degajat. Se amestecă lichidul rezervat deglazing și se fierbe până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Adăugați legume prăjite și soia și gătiți, amestecând, până se încălzește. Se amestecă oțetul.
Serviți fripturi de vinete acoperite cu ragou de legume.
* Șalotele, roșiile și dovlecii pot fi prăjiți cu 3 ore înainte.
Se transferă într-un castron și se păstrează, acoperit, la temperatura camerei.* Tigaia de prăjire poate fi deglazată cu 3 ore înainte.
Transferați lichidul într-un castron și răciți, acoperit.* Fripturile de vinete pot fi gătite cu 3 ore înainte.
Se transferă într-o tigaie și se răcește, acoperită. Reîncălziți într-un cuptor de 200 km f în timp ce pregătiți ragout.