Fripturi De Top Cu Coajă De Ierburi La Grătar
Fripturile de top cu coajă de ierburi la grătar sunt un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Pentru $6.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 630 calorii, 44G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de vită, pătrunjel, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Cotlet De Porc Cu Crustă De Ierburi, Cotlet De Porc Cu Crustă De Ierburi, și Cotlet de porc prăjit cu crustă de ierburi cu sparanghel pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția cărnii de vită într-un castron mic. Frecați și apăsați amestecul pe toate suprafețele de carne de vită. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Carnea de vită la grătar descoperită la 4 până la 5 inci de la foc mediu 1 minut pe fiecare parte pentru a sigila sucurile. Acoperiți și grătiți cu 6 până la 10 minute mai mult pentru o coacere medie, rotind o dată.