Fripturi De Ton La Grătar Teriyaki Cu Conținut Scăzut De Grăsimi

Fripturi De Ton La Grătar Teriyaki Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Rețeta fripturilor de ton la grătar Teriyaki cu conținut scăzut de grăsimi este gata în aproximativ 2 ore și 12 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 392 calorii. Pentru $6.26 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână fripturi de ton, ulei de măsline, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fripturi De Ton Teriyaki, Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Fripturi De Ton Teriyaki Cu Orez Prăjit Și Tăiței pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 12 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista