Fripturi de ton la grătar cu sos de citrice-ghimbir
Fripturile de ton la grătar cu sos de citrice-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 613 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $7.81 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de șofrănel, căței de usturoi, pastă de wasabi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi De Ton Cu Citrice-Ghimbir, Fripturi de curcan cu sos de citrice și ghimbir, și Fripturi De Ton Cu Ghimbir La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de șofrănel până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De șofrănel
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ghimbirul feliat, șalota și usturoiul și gătiți-le la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Adăugați grapefruitul roșu, sucurile de portocale și lămâie împreună cu vinul, sosul ușor de soia și bulionul și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana cand sosul se reduce la 1/2 cana si este usor siropos, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia Ușor
Grapefruit Roșu
3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Puneți o sită cu ochiuri fine peste borcanul unui blender. Se strecoară sosul, apăsând pe solide pentru a extrage lichidul. Cu blenderul pornit, turnați încet restul de 3/4 cană de ulei până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Aprindeți un grătar sau încălziți 2 Tigăi pentru grătar. Ungeți ușor fripturile de ton cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți fripturile la foc moderat, rotind o dată, până la mediu rar, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Friptură De Ton
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
6
Transferați fripturile în farfurii, lingurați sosul deasupra și serviți cu wasabi pe lateral.
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Rabble Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.