Fripturi De Ton Cu Susan-Citrice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de ton cu susan-citrice. Această rețetă face 4 porții cu 611 calorii, 43G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $6.96 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Fripturi De Ton Citrice, Fripturi De Ton Cu Citrice-Ghimbir, și Fripturi De Ton Cu Crustă De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, mierea, sucul de portocale, uleiul de susan, usturoiul, ghimbirul și amidonul de porumb într-o pungă de plastic grea, cu fermoar și adăugați fripturile de ton. Închideți punga și marinați peștele timp de 2 până la 4 ore la frigider.
Poziționați rafturile cuptorului astfel încât raftul superior să fie la 6 inci de partea superioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la friptura de convecție la 260°.
Așezați o grătar deasupra unei tigaie de prăjire cu margini puțin adânci. Frecați raftul cu ulei.
Scoateți fripturile de ton din marinată și frecați cu ulei de măsline.
Așezați pe raft în tigaia de prăjire și prăjiți timp de 5 până la 6 minute, rotind o dată, până când suprafața tonului este rumenită, dar centrul este încă roșu.
Scoateți fripturile de ton din marinată și frecați cu ulei de măsline.
Așezați pe raft în tigaia de prăjire și prăjiți timp de 5 până la 6 minute, rotind o dată, până când suprafața tonului este rumenită, dar centrul este încă roșu.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.