Fripturi De Ton Cu Ghimbir La Grătar

Fripturi De Ton Cu Ghimbir La Grătar
Fripturile de ton cu ghimbir la grătar sunt un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 314 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pene de var, sare, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Fripturile de ton la grătar Bek glazurate cu ghimbir, tei și soia OAMC, Fripturi de ton la grătar cu sos de citrice-ghimbir, și Fripturi de ton la grătar cu ghimbir murat de castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă fripturile de pește sunt mari, tăiați în 6 bucăți de servire. Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați ingredientele rămase, cu excepția penelor de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
FripturăFriptură
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați pește; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul sau sigilați punga și refrigerați, întorcând peștele o dată, cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți peștele din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați peștele la aproximativ 4 inci de la foc mediu 11 până la 15 minute, perindând de 2 sau 3 ori cu marinată și rotind o dată, până când peștele se fulgi ușor cu furculița. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Serviți peștele cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
PeștePește

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Revista