Fripturi de ton arse cu wasabi-maioneză de ceapă verde

Fripturi de ton arse cu wasabi-maioneză de ceapă verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de ton arse cu maioneză de ceapă Wasabi-Verde. Pentru $ 8.18 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 651 calorii, 54g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ceapă verde, pastă de wasabi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Ton Ars Cu Ceapă Verde-Sos Wasabi, Burger de ton ars cu față deschisă cu maioneză Wasabi, și Ton ars cu fasole verde, lămâie și Wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca, adăugând mai multă pastă de wasabi, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți sosul teriyaki, sosul de soia și oțetul de orez într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Oțet De OrezOțet De Orez
Sos De SoiaSos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați fripturile de ton într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Adăugați amestecul teriyaki; sac de etanșare. Întoarceți geanta pentru a acoperi.
5
Să stea la temperatura camerei 30 de minute, de cotitură sac ocazional.
6
Ungeți grătarul cu ulei vegetal. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scurgeți fripturile de ton. Grill ton la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu. Acoperiți fiecare friptură de ton cu aproximativ 2 linguri de maioneză wasabi și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
MaionezăMaioneză
WasabiWasabi
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Pasta de Wasabi poate fi găsită în secțiunea Asian foods sau la ghișeul de sushi din majoritatea supermarketurilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De WasabiPastă De Wasabi

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista