Fripturi de ton arse cu wasabi-maioneză de ceapă verde

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de ton arse cu maioneză de ceapă Wasabi-Verde. Pentru $ 8.18 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 651 calorii, 54g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ceapă verde, pastă de wasabi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Ton Ars Cu Ceapă Verde-Sos Wasabi, Burger de ton ars cu față deschisă cu maioneză Wasabi, și Ton ars cu fasole verde, lămâie și Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca, adăugând mai multă pastă de wasabi, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați.
Bateți sosul teriyaki, sosul de soia și oțetul de orez într-un castron mic pentru a amesteca.
Așezați fripturile de ton într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați amestecul teriyaki; sac de etanșare. Întoarceți geanta pentru a acoperi.
Să stea la temperatura camerei 30 de minute, de cotitură sac ocazional.
Ungeți grătarul cu ulei vegetal. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Scurgeți fripturile de ton. Grill ton la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu. Acoperiți fiecare friptură de ton cu aproximativ 2 linguri de maioneză wasabi și serviți.
Pasta de Wasabi poate fi găsită în secțiunea Asian foods sau la ghișeul de sushi din majoritatea supermarketurilor