Fripturi De Struț Cu Sos De Vanilie De Ciuperci Și Orez Sălbatic Cu As
Fripturi de struț cu sos de vanilie de ciuperci și orez sălbatic cu As ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 256G de proteine, 211g de grăsime, și un total de 3911 calorii. Pentru $36.35 pe portie, această rețetă acoperă 84% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Dacă aveți sparanghel, sos, granule de bouillon instant de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma boabele de vanilie, puteți urma acest fel principal cu Mini biscuiți de vanilie cu glazură de fasole de vanilie ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fripturi de vânat cu sos de ciuperci sălbatice, Friptură De Struț Cu Sos De Ciuperci De Fag Maro Și Dovlecel Galben, și Crepe de orez sălbatic Scallion cu umplutură de ciuperci și sos de ardei roșu pentru rețete similare.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.