Fripturi de somon pocate cu sos de iaurt-mărar
Fripturile de somon poșate cu sos de iaurt-mărar sunt un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,65 USD pe porție. O porție conține 314 calorii, 40g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați țelină, ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Fripturi De Somon Poșate Cu Sos De Iaurt Cu Castraveți De Lămâie, Salată de somon poșat și năsturel cu pansament cu iaurt de mărar, și Fripturi de somon cu sos de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați bulionul de pui, ceapa și țelina. Aduceți la fierbere și gătiți aproximativ 2 minute.
În timp ce bulionul fierbe, amestecați iaurtul, sucul de lămâie și mărarul într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Condimentați somonul pe ambele părți cu sare și piper.
Se adaugă în tigaie cu amestec de bulion; acoperiți și reduceți focul la foc mic. Braconați până când peștele începe să se descuameze atunci când este împins cu o furculiță, 8 până la 10 minute.
Ridicați somonul din bulion cu clești sau o lingură cu fante și serviți cald cu o păpușă generoasă de sos de mărar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.