Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar

Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar
Fripturi de somon la gratar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la gratar este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 546 calorii, 45g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.1 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți tăiței de celofan, șalotă, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Somonul la grătar al lui Takashi Yagihashi și Somenul răcit cu sos Ponzu, Ton la grătar cu Ponzu Chipotle și salsa de Avocado, și Fripturi de somon la grătar cu sos de muștar și sparanghel.

Instrucțiuni

1
Înveliți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar cu aragaz cu spray de gătit și preîncălziți la mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Condimentează ambele părți ale somonului cu sare și piper negru. Fripturi de somon la grătar 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare. Aranjați fasolea verde pe grătar alături de somon. Grătați 10 minute, până când sunt crocante-fragede, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Între timp, într-un blender, combinați ingredientele rămase și piureul până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Serviți 4 fripturi de somon cu fasole verde pe lateral și sosul ponzu stropit deasupra. Rezervați fripturile de somon rămase pentru o altă rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De SomonFriptură De Somon
Fasole VerdeFasole Verde
Sos PonzuSos Ponzu
5
Serviți cu tăiței de celofan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De CelofanTaitei De Celofan

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 139 de dolari.
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate96
Revista