Fripturi De Somon Cu Sos Picant De Roșii

Fripturi De Somon Cu Sos Picant De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de somon cu sos picant de roșii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $4.2 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 119g de grăsime, și un total de 1251 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 61 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, căței de usturoi, serrano chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fripturi De Ton În Sos Picant De Roșii Cu Piure De Cartofi, Paste de somon cu sos picant de roșii, și Fripturi de somon cu sos de mărar.

Instrucțiuni

1
Prăjiți semințele de chimen într-o tigaie mică uscată la foc mediu, amestecând ocazional, până când sunt ușor mai închise la culoare și aromate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească. Se macină fin într-o moară de condimente; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se Încălzește 2 Linguri. ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați făina într-un vas de copt de 8x8x2" sau într-un castron larg. Condimentează peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Puneți peștele în făină și întoarceți-l la strat; scuturați excesul. Lucrând în 2 loturi, gătiți somonul până devine auriu, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Transferați peștele pe o farfurie; ștergeți tigaia și puneți-o deoparte.Usturoi pur, chile, boia de ardei, chimen, cayenne, scorțișoară, chimen și 2 linguri. ulei într-un robot de bucătărie, adăugând mai mult ulei cu lingurițe în pasta de usturoi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Încălziți restul de 4 linguri. ulei în tigaie rezervată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați pastă de usturoi. Gatiti, amestecand, timp de 30 de secunde (nu ardeti). Cu grijă (amestecul se va stropi) adăugați pastă de roșii și 1/2 cană de apă în tigaie și aduceți la foc mic; continuați să fierbeți timp de 30 de secunde. Se amestecă sucul de lămâie și zahărul. Se condimentează cu sare și piper.Întoarceți peștele în tigaie și aduceți-l la foc mic. Acoperiți tigaia; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când peștele este doar gătit, 711 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți tigaia de pe foc, descoperiți și lăsați să se răcească ușor. Împărțiți somonul și sosul între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Presărați coriandru peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
11
Serviți cald sau la temperatura camerei cu pene de lămâie alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista