Fripturi De Somon Arse

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Fripturile de somon arse ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 182 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de file de somon, suc de portocale, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 83%. Încercați Fripturi De Somon Condimentate Cu Salsa De Fasole Neagră, Fripturi Prăjite Cu Ciuperci, și Fripturi De Ton Ahi Arse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți fileurile cu spray de gătit; presărați 1 linguriță de Curry condimentând uniform peste fileuri.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mare până când este foarte fierbinte.
Adăugați fileuri și gătiți, neacoperite, 3 minute pe fiecare parte. Acoperiți și gătiți 3 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Transferați într-un platou de servire și păstrați-l la cald.
Adăugați sos de soia și următoarele 3 ingrediente în tigaie; gatiti la foc mare, degajand tigaia razuind particulele care se agata de fund.
Adăugați ulei de susan; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de sos de soia peste pește și se presară cu ceapă verde.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.