Fripturi De Porterhouse În Stil Florentin
Fripturile Porterhouse în stil florentin sunt un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 33 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați acompaniament: pene de lămâie, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Fripturi La Grătar În Stil Florentin, Fripturi De Porterhouse La Grătar, și Fripturi De Porterhouse ~ Unt Compus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fripturile se usucă și se freacă fiecare peste tot cu 1 linguriță de sare.
Deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului și pe capac. Aprindeți un coș de fum plin de cărbune și turnați cărbune aprins pe 2 laturi opuse ale fundului grătarului, lăsând mijlocul limpede. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului peste cărbuni timp de 3 până la 4 secunde.
Prăjiți fripturile pe grătar ușor uleiat peste cărbuni, neacoperite, până când apar semne de grătar (rotind 90 de grade o dată pe fiecare parte pentru semne încrucișate), aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Mutați fripturile în zona fără cărbuni dedesubt și grătiți, acoperite, răsturnându-se ocazional, până când termometrul introdus orizontal 2 inci în carne (nu atingeți osul) înregistrează aproximativ 110 F în secțiunea mai mare de carne și aproximativ 125 F în secțiunea Mai mică (File) pentru mediu-rar, 12 până la 15 minute.
Preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute. Prăjiți fripturile pe grătar ușor uleiat, acoperit, până când apar semne de grătar (rotind 90 de grade o dată pe fiecare parte pentru semne încrucișate), aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Opriți 1 arzător (arzător Mijlociu dacă există
și puneți fripturi deasupra arzătorului de închidere. Reduceți căldura pe arzătorul(arzătoarele) rămas (e) la fripturi moderate și la grătar, acoperite, rotindu-se ocazional, până când termometrul introdus orizontal 2 inci în carne (nu atingeți osul) înregistrează aproximativ 110 F în secțiunea mai mare de carne și aproximativ 125 F în secțiunea Mai mică (File) pentru mediu-rar, 10 până la 15 minute.
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să stea, neacoperit, 10 minute. (Temperatura internă va crește la cel puțin 135 de grade F în timp ce fripturile stau în picioare.)
Tăiați fiecare secțiune de carne de pe os, apoi tăiați fiecare bucată transversal pe Bob și aranjați feliile pe un platou.
Se presară ușor cu sare și se stropesc cu ulei.
Fripturile pot fi la grătar într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, cu grătar mare, neacoperită, întorcându-se o dată (și rotind 90 de grade pe fiecare parte pentru semne încrucișate), 5 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la moderat scăzută și gătiți fripturile, acoperite cu o tigaie inversată, răsturnând ocazional, cu 10 până la 15 minute în plus.