Fripturi De Porterhouse În Stil Florentin

Fripturi De Porterhouse În Stil Florentin
Fripturile Porterhouse în stil florentin sunt un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 33 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați acompaniament: pene de lămâie, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Fripturi La Grătar În Stil Florentin, Fripturi De Porterhouse La Grătar, și Fripturi De Porterhouse ~ Unt Compus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fripturile se usucă și se freacă fiecare peste tot cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1
Deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului și pe capac. Aprindeți un coș de fum plin de cărbune și turnați cărbune aprins pe 2 laturi opuse ale fundului grătarului, lăsând mijlocul limpede. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului peste cărbuni timp de 3 până la 4 secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Prăjiți fripturile pe grătar ușor uleiat peste cărbuni, neacoperite, până când apar semne de grătar (rotind 90 de grade o dată pe fiecare parte pentru semne încrucișate), aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Mutați fripturile în zona fără cărbuni dedesubt și grătiți, acoperite, răsturnându-se ocazional, până când termometrul introdus orizontal 2 inci în carne (nu atingeți osul) înregistrează aproximativ 110 F în secțiunea mai mare de carne și aproximativ 125 F în secțiunea Mai mică (File) pentru mediu-rar, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute. Prăjiți fripturile pe grătar ușor uleiat, acoperit, până când apar semne de grătar (rotind 90 de grade o dată pe fiecare parte pentru semne încrucișate), aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Opriți 1 arzător (arzător Mijlociu dacă există
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
și puneți fripturi deasupra arzătorului de închidere. Reduceți căldura pe arzătorul(arzătoarele) rămas (e) la fripturi moderate și la grătar, acoperite, rotindu-se ocazional, până când termometrul introdus orizontal 2 inci în carne (nu atingeți osul) înregistrează aproximativ 110 F în secțiunea mai mare de carne și aproximativ 125 F în secțiunea Mai mică (File) pentru mediu-rar, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
1
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să stea, neacoperit, 10 minute. (Temperatura internă va crește la cel puțin 135 de grade F în timp ce fripturile stau în picioare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Tăiați fiecare secțiune de carne de pe os, apoi tăiați fiecare bucată transversal pe Bob și aranjați feliile pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se presară ușor cu sare și se stropesc cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1
Fripturile pot fi la grătar într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, cu grătar mare, neacoperită, întorcându-se o dată (și rotind 90 de grade pe fiecare parte pentru semne încrucișate), 5 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la moderat scăzută și gătiți fripturile, acoperite cu o tigaie inversată, răsturnând ocazional, cu 10 până la 15 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista