Fripturi De Pește-Spadă Umplute Cu Rucola La Grătar

Fripturile de pește-spadă umplute cu rucola la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 282 calorii, 35g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați rucola, cățel de usturoi, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare includ Fripturi De Pește-Spadă La Grătar, Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Salsa, și Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Pesto De Măsline.
Instrucțiuni
Tăiați o fantă orizontală printr-o parte a fiecărei fripturi pentru a forma un buzunar adânc; pus deoparte.
Combinați vinul și următoarele 7 ingrediente (vin prin usturoi) într-un vas mare de mică adâncime; se amestecă bine.
Adăugați fripturi, întorcându-vă la strat. Acoperiți și marinați la frigider 30 de minute.
Scoateți fripturile din marinadă, rezervând marinada.
Presărați sare în buzunarele de fripturi; pus deoparte.
Adăugați rucola la marinată; aruncați bine.
Scoateți rucola din marinată; aruncați marinada. Umpleți aproximativ 3/4 cană de rucola în fiecare buzunar; fixați fiecare buzunar cu un pick de lemn.
Așezați fripturile de pește-spadă pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.