Fripturi de ochi cu coaste de bizon cu usturoi prăjit

Fripturi de ochi cu coaste de bizon cu usturoi prăjit
Bison Rib Eye Steaks cu usturoi prăjit este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 545 calorii. Pentru $19.5 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper, supă de pui, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi De Bizon Cu Sos De Ciuperci, Fripturi de bizon cu sos balsamic de smochine, și Bison Cheddar A Acoperit Fripturile De Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Condimentează usturoiul cu sare și piper. Într-o tigaie rezistentă la cuptor, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați usturoiul tăiat în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați stocul și aduceți la foc mic. Acoperiți și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Puneți tigaia la foc moderat. Se fierbe la foc mic pentru a evapora stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați 1 lingură de unt; gatiti pana se rumeneste usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Transferați usturoiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
În fiecare dintre cele 2 skillete mari, încălziți 1 lingură de ulei. Condimentați fripturile, adăugați-le la skillets și căutați la foc mare timp de 2 minute. Gatiti la foc moderat, rotind o data, pana cand fripturile sunt mediu-rare, aproximativ 6 minute; transferați în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-Subţire-
9
Se toarnă jumătate din vin în fiecare tigaie și se fierbe. Răsturnați sucurile din 1 tigaie în cealaltă; se fierbe până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se adaugă apa și se fierbe până se reduce la jumătate, 5 minute. De pe foc, se învârte în untul rămas. Se condimentează cu sare și se toarnă peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Se ornează cu usturoiul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista