Fripturi de ochi cu coaste cu marinadă de soia și ghimbir

Fripturi Rib ochi cu o soia și ghimbir marinata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 7.31 pe portie. O porție conține 683 calorii, 60g de proteine, și 41G de grăsime. Este perfect pentru valentin zi. Dacă aveți la îndemână sos de piper, ghimbir, pudră de muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. 111 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Fripturi de ochi cu coaste cu marinadă de soia și ghimbir, Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui, și Marinada BBQ pentru fripturi.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați sosul de soia, siropul de arțar, usturoiul, rădăcina de ghimbir, pudra de muștar, uleiul de susan și sosul Tabasco; se amestecă bine pentru a se amesteca. Acum adăugați bere și amestecați ușor pentru a amesteca.
Pregătiți fripturile marcând orice zone exterioare grase pe friptură cu un cuțit (acest lucru împiedică fripturile să se onduleze la grătar).
Puneți fripturile într-o farfurie și turnați marinata. Folosind o furculiță, faceți găuri în fripturi, astfel încât marinada să pătrundă în fripturi. Întoarceți fripturile și repetați găurile de perforare.
Acoperiți cu folie sau folie transparentă și lăsați să se marineze la frigider cel puțin 1 oră sau mai mult. De asemenea, puteți refrigera și marina peste noapte.
Pregătiți și preîncălziți grătarul la foc mare.
Așezați fripturile direct pe grătar și căutați o parte timp de aproximativ 15 secunde. Întoarceți fripturile și gătiți timp de aproximativ 5 minute, apoi întoarceți și gătiți încă 5 minute pentru mediu-rare, în funcție de grosime. Testați pentru coacere tăind în mijlocul fripturii.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Tinga Rio Reserve Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tinga Rio Reserve Merlot]()
Tinga Rio Reserve Merlot
De culoare roșu rubiniu, cu note de zmeură și căpșuni pe nas. Condimentele dulci au venit pe palat din stejarul francez și American, iar palatul se termină cu taninuri rotunde moi. Certificat Vegan durabil și certificat.