Fripturi de mușchi cu sos de ciuperci și cartofi de arpagic-usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile de mușchi cu sos de ciuperci și cartofi de arpagic-usturoi. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Fripturi de mușchi cu sos pizzaiola, Friptură Cu Vârf De Mușchi Cu Crustă De Plante Cu Sos Cremos De Hrean-Arpagic, și Mușchi cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fripturile uniform cu 1/4 linguriță piper și 1/8 linguriță sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați fripturi în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați ciuperci la tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand se inmoaie si incepe sa se rumeneasca, amestecand frecvent.
Combinați vinul, 1/2 cană de apă, făina, 1/8 linguriță de piper și 1/8 linguriță de sare; amestecați bine cu un bici.
Adăugați amestecul de vin în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana se ingroasa; amestecați constant.
Pregătiți cartofii conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă arpagicul și praful de usturoi.
Așezați 3/4 cană cartofi pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Topiți fiecare cu 1 friptură și aproximativ 1/4 cană sos de ciuperci.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provenance Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.