Fripturile de Halibut la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 4.28 pe portie. O porție conține 559 calorii, 34G de proteine, și 46G de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 25 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de lămâie, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fripturi De Halibut La Grătar, Fripturi De Halibut La Grătar, și Fripturi De Halibut La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente; lăsați să stea 30 de minute. Dacă grătați peștele, acoperiți grătarul cu spray de gătit antiaderent înainte de a începe grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți 1 lingură de unt cu ierburi peste fiecare friptură de halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Halibut
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Pește la grătar, cu untul în jos, acoperit, la foc mediu sau fiert, cu untul în sus, 4 in. de la căldură timp de 5-1 / 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Întindeți 1 lingură de unt cu ierburi peste fiecare friptură de halibut; întoarceți și întindeți cu untul rămas. Grătiți sau fierbeți 5-6 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.