Fripturi de fustă cu Mojo de ceapă roșie
Fripturi fusta cu ceapa rosie Mojo este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 538 calorii, 35g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oregano, fripturi de fustă, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mojo La Grătar-Friptură De Fustă Marinată, Steaks Ranch cu citrice-jalape Mojo, și Fripturi De Fustă Cu Tigaie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați primele 9 ingrediente în blender. Pur și simplu până când marinada este aproape netedă. Aranjați fripturile în vasul de copt din sticlă de 15x10x2 inci.
Se toarnă marinada peste. Acoperiți bine vasul cu folie. Se prăjește în cuptor 1 oră.
Scoateți vasul din cuptor; descoperiți și lăsați fripturile să se răcească în marinadă 2 ore. Acoperiți și refrigerați în marinată peste noapte.
Scoateți fripturile din marinată și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Presărați fripturi pe ambele părți cu sare și piper.
Se toarnă 1/3 cană de ulei în fiecare dintre cele 2 skillete mari grele; se încălzește la foc mare până când uleiul este foarte fierbinte.
Adăugați 4 fripturi în fiecare tigaie și gătiți până când sunt crocante afară, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scurgeți scurt pe prosoape de hârtie. Aranjați fripturi pe platou; lingura ceapa rosie Mojo peste.
Se ornează cu felii de tei și se servește.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.