Fripturi de filet cu crustă de piper și usturoi cu sos de Port

Fripturile de filet cu ardei și usturoi cu sos de Port sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, boabe de piper, vin de port și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fripturi de filet cu sos de afine-Port și Brânză Gorgonzola, Fripturi de muschi de vita cu crusta de susan cu ananas, Mango si piper rosu savureaza, și Piept de rață cu crustă de piper cu sos de cireșe.
Instrucțiuni
Așezați boabele de piper într-o pungă mică de plastic cu fermoar; sigiliu. Zdrobiți boabele de piper folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Combinați boabele de piper, sarea și usturoiul într-un castron; frecați uniform peste fripturi.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fripturi în tigaie. Reduceți căldura; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile din tigaie. Acoperiți și păstrați cald.
Adăugați portul și bulionul în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 3 minute).
Așezați 1 friptură pe fiecare din cele 4 farfurii; stropiți fiecare porție cu 1 lingură de sos.
Presărați fiecare porție cu 3/4 linguriță de cimbru.