Fripturi de conopidă cu gust de măsline și sos de roșii

Fripturi de conopidă cu gust de măsline și sos de roșii
Fripturile de conopidă cu gust de măsline și sos de roșii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. 225 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de roșii prune, ulei de măsline, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 99%. Încercați Fripturi de conopidă cu gust de măsline și sos de roșii, Fripturi De Conopidă Cu Gust De Măsline Și Sos De Roșii, și "Fripturi" de conopidă cu gust de măsline și sos de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați frunzele și tăiați capătul tulpinii conopidei, lăsând miezul intact.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2
Așezați conopida cu fața în jos pe o suprafață de lucru. Folosind un cuțit mare, feliați conopida în patru fripturi de 1/2""din Centrul conopidei (unele flori se vor desface; rezervă). Se toacă finsuficiente flori libere pentru a măsura 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Transferați buchețelele tocate într-un castron mic șiamestecați cu măsline, roșii uscate la soare, 1 lingurăulei, pătrunjel și suc de lămâie. Condimentează gustulcu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți cuptorul la 400.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți 1 lingură de măslineulei într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Lucrând în 2 loturi,gătiți fripturile de conopidă până se rumenesc,aproximativ 2 minute pe fiecare parte, adăugând lingură Uleila tigaie între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați fripturila o foaie mare de copt cu margini. Reserveskillet. Prăjiți conopida până se înmoaie, aproximativ15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Între timp,întoarceți tigaia la mediu-marecăldură și adăugați căței de usturoi și roșii, cu o parte tăiată în jos. Gatiti pana cand rosiile sunt rumenite; întoarceți roșiile și transferațiskillet la cuptor cu conopidă. Prăjiți usturoiși roșiile până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați usturoiul, roșiile și 1/2 lingură de ulei într-un blender; pur și simplu până se omogenizează. Condimentează cusare și piper. Împărțiți sosul de roșii întreplăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Așezați 1 friptură de conopidă pe fiecare farfurie;lingura se bucură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
10
Serviți cald sau în camerătemperatură.
11
195 calorii, 14 g grăsimi, 15 g carbohidrați
12
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista