Fripturi de conopidă cu ciuperci Maitake și sos rumenit de unt-Caper
Fripturile de conopidă cu ciuperci Maitake și unt rumenit-sosul Caper necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sare kosher, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Fripturi de conopidă cu unt de capere, Meuniere De Talpă Cu Sos De Caper De Unt Rumenit, și Scoici de mare arse cu sos de caper de unt rumenit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Puneți o tigaie cu jeleu în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 450 (lăsați tigaia în cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
2
Așezați 1 1/2 lingurițe de unt, ulei și usturoi zdrobit într-un castron mic pentru microunde. Cuptor cu microunde la mediu (50% putere) timp de 1 minut sau până când untul se topește și usturoiul este parfumat. Se răcește ușor; aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Tăiați cu grijă 2 (1 inch grosime) "fripturi" vertical din centrul fiecărui cap de conopidă; rezervați conopida rămasă pentru o altă utilizare. Tăiați cu grijă fundul de maitakes, păstrând intacte aglomerările de ciuperci. Tăiați cu grijă fiecare maitake pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Cană De șalote, Tocate
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Ungeți blaturile de fripturi de conopidă cu amestec de ulei. Așezați cu grijă fripturile de conopidă, cu părțile unse în jos, pe tigaia preîncălzită; periați vârfurile fripturilor cu amestec de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Coaceți la 450 timp de 14 minute sau până când fundul se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți tigaia din cuptor; întoarceți cu grijă fripturile de conopidă. Periați ușor amestecul de ulei rămas pe ambele părți ale fripturilor maitake; așezați pe tigaie cu conopidă, tăiați părțile în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
7
Coaceți la 450 timp de 13 minute sau până când conopida este rumenită și gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se scoate din cuptor; se presară uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
În timp ce conopida se coace, aduceți lapte și 1/2 cană de apă la foc mic. Adăugați treptat mămăligă, amestecând continuu cu un bici. Gatiti 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
10
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste si foarte parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați usturoi feliat; gatiti 45 de secunde, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
12
Adăugați vin; creșteți căldura la mediu ridicat și gătiți 1 minut sau până când se evaporă aproximativ jumătate din lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Combinați bulionul și făina, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
14
Adăugați amestecul de bulion în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu; amestecați caperele, sucul, cimbru și restul de 1/4 linguriță de piper. Lingurați aproximativ 3/4 cană polenta pe fiecare din cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 friptură de conopidă, 1 friptură maitake și aproximativ 2 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe