Fripturi de conopida cu conopida pur Peculae
Fripturile de conopidă cu conopidă pur și simplu necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 280 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de conopidă, lapte, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare sunt Fripturi de conopidă cu piure de nucă de cocos Curry, Fripturi de conopidă și pur și simplu cu salsa de nuc-Caper, și Piure De Conopidă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. Folosind un cuțit greu ascuțit și începând din Centrul superior al capului de conopidă, tăiați două felii de conopidă groase de 1 inch, tăind capătul tulpinii. Puneți fripturile de conopidă deoparte.
Tăiați suficiente flori din capul de conopidă rămas pentru a măsura 3 căni.
Combinați floretele, 1 1/2 căni de apă și laptele într-o cratiță medie și presărați sare și piper. Aduceți la fiert și gătiți până când floretele de conopidă sunt foarte fragede, aproximativ 10 minute. Tulpina, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Răspândiți floretele pe o foaie mare de coacere și coaceți 10 minute până când se usucă ușor.
Transferați floretele în blender.
Adăugați 1 cană de lichid de gătit rezervat și piure până se omogenizează. Întoarceți piureul în aceeași cratiță și creșteți temperatura cuptorului la 350 F.
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ungeți fripturile de conopidă cu ulei suplimentar și presărați sare și piper.
Adăugați fripturi de conopidă în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți fripturile de conopidă până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Reîncălziți piureul de conopidă la foc mediu. Împărțiți piureul între 2 farfurii; acoperiți fiecare cu friptură de conopidă.