Fripturi de busuioc-unt cu cartofi prăjiți

Dacă aveți despre 30 minute pentru a petrece în bucătărie, fripturi busuioc-unt cu cartofi prăjiți ar putea fi un uimitor fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 633 calorii, 57G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $10.08 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste Of Home necesită sare, unt, busuioc și roșii de struguri. În general, această rețetă câștigă un uimitor scor spoonacular de 91%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fripturi de busuioc-unt cu cartofi prăjiți-Digbi, Fripturi de pește-spadă la grătar cu unt de busuioc-Caper, și Fripturi de filet cu Gorgonzolan și ierburi și usturoi prăjit și paste de roșii de struguri cu busuioc și Rucola.
Instrucțiuni
Coaceți pene de cartofi conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, presărați fripturile cu sare și piper. Într-o tigaie din fontă de 10 inci, fripturi maronii în 2 linguri de unt.
Adăugați roșiile în tigaie.
Se coace, neacoperit, la 425 CP timp de 15-20 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Într-un castron mic, combinați busuiocul și untul rămas. Se toarna peste fripturi si se serveste cu cartofi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptura poate fi asociată cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.