Fripturi de boabe de piper cu sos Bourbon

Fripturile de boabe de piper cu sos Bourbon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 6,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 445 calorii. Un amestec de fripturi de vită, amestec de condimente cu patru piper, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi Stockyard Cu Ciuperci Și Sos De Boabe De Piper, Fripturi din New York în sos de boabe de piper verde, și Fripturi marinate cu bere cu sos de boabe de piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți grosolan boabele de piper în mortar cu pistil. Condimentează fripturile cu sare.
Presărați boabe de piper pe ambele părți ale fripturilor, apăsând pentru a adera.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați fripturi și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Între timp, încălziți bourbonul într-o cratiță mică grea la foc mediu până se încălzește.
Se ia de pe foc; aprindeți cu grijă cu Chibrit.
Lăsați să ardă 30 de secunde, apoi acoperiți pentru a stinge flacăra.
Transferați fripturile în farfurii; cort cu folie pentru a se încălzi.
Se adaugă 1 lingură de unt și șalotă la picături în tigaie;saut 2 minute.
Adăugați stoc și bourbon; se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Adăugați restul de 5 linguri de unt, 1 lingură la un moment dat, amestecând doar până se topește. Puneți sosul peste fripturi și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.