Fripturi de benzi din New York cu salată de fenicul la grătar și unt de ardei
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Fripturile din New York Strip cu salată de fenicul la grătar și unt de ardei ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 110g de grăsime, și un total de 1266 calorii. Pentru $ 7.54 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de coriandru măcinat, sare și piper kosher, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Fripturi la grătar din New York cu unt de usturoi prăjit, Marinat La Gratar New York Benzi Fripturi, și Fripturi de benzi din New York la grătar cu tapenadă verde de măsline.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul prăjit și hamsiile pe o tăietură cu partea plată a unui cuțit pentru a face o pastă. Într-un bol de amestecare, cremă untul cu o lingură de lemn sau o spatulă.
Adăugați ardeiul, frunzele de cimbru și amestecul de piure de usturoi.
Se amestecă până când ingredientele sunt bine amestecate și untul este roșu; se lasă deoparte la temperatura camerei.
Frecați ambele părți ale fripturilor cu ulei, condimentați cu o cantitate generoasă de sare și piper.
Puneți fripturile pe un platou mare și aruncați rozmarinul și cimbrul deasupra.
Stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline și acoperiți cu plastic. Lăsați fripturile să se marineze timp de 30 de minute până la 1 oră.
Așezați o tigaie mare pentru grătar pe 2 arzătoare la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune și încălziți-l foarte tare. Luați câteva prosoape de hârtie și pliați-le de mai multe ori pentru a face un pătrat gros. Ștergeți o cantitate mică de ulei pe prosopul de hârtie, apoi ștergeți cu atenție și rapid grătarele fierbinți ale grătarului; acest lucru va crea o suprafață de grătar antiaderentă. Grătați fripturile aproximativ 7 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
În timp ce fripturile funcționează, puneți inelele de fenicul într-un bol și stropiți cu o doză sănătoasă de ulei de măsline; adăugați sucul de 1/2 dintr-o lămâie.
Puneți feniculul pe partea liberă a grătarului și grătați timp de 5 minute pe fiecare parte. Scoateți totul de pe grătar; lăsați friptura să se odihnească în timp ce puneți salata împreună.
Puneți feniculul la grătar într-un bol și adăugați ingredientele rămase de salată: măslinele, busuiocul, fulgii de ardei roșu, coriandrul și sucul de lămâie rămas.
Stropiți cu o altă doză de ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și dați salatei o aruncare bună. Această salată este cea mai bună atunci când feniculul este încă cald, așa că lăsați friptura cu untul de ardei și serviți-o cu salata cât mai curând posibil.;
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Mt. Brave Merlot cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 59 de dolari pe sticlă.
Mt. Viteazul Merlot