Fripturi De Benzi Afumate
Fripturi benzi afumate este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 310 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, pudră de usturoi, fripturi cu fâșie de sfoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi Speciale De Benzi, Santa Fe Benzi Fripturi, și Ciuperci Benzi Fripturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute; scurgere.
Combinați piperul, praful de usturoi, sarea și muștarul și frecați uniform pe ambele părți ale fripturilor.
Așezați fripturile acoperite într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați sos Worcestershire. Sigilați și agitați pentru a acoperi. Marinați în frigider 30 de minute.
Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte la minim și lăsând o parte fără căldură. Mențineți temperatura la 200 până la 22
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mare.
Scoateți fripturile din pungă și aruncați marinada. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fripturi în tigaie; gatiti 1 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Așezați așchii de lemn pe cărbuni fierbinți.
Așezați o tigaie din folie de aluminiu de unică folosință pe partea neîncălzită a grătarului.
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Înveliți grătarul cu spray de gătit și puneți-l pe grătar.
Așezați fripturile pe grătar peste tigaia cu folie pe partea neîncălzită. Închideți capacul; gătiți 1 oră și 15 minute sau până când un termometru introdus în friptură înregistrează 145 (mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile de pe grătar; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Tăiați fripturile peste cereale în felii subțiri.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.