Fripturi cu ochi de coastă la grătar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Fripturile la grătar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 319 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, busuioc, fripturi cu ochi de coastă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 48 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar, Fripturi De Șuncă La Grătar, și Fripturi De Halibut La Grătar pentru rețete similare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.