Fripturi Cu Ochi De Coastă Frecate Cu Chili

Fripturile cu ochi de coastă frecate cu Chili sunt un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 875 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 9,43 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pico de gallo, zahăr, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Chili și fripturi frecate cu cafea, Fripturi Frecate Cu Chili Și Salsa Pan, și Chili-Espresso frecat fripturi cu sos de roșii cald pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 4 ingrediente în vasul de plăcintă. Se acoperă fripturile cu amestec de condimente și se transferă într-un alt fel de mâncare. Capac; se răcește cel puțin 8 ore.
Pulverizați rafturi pentru grătar cu spray antiaderent; pregătiți grătarul (la foc mediu). Fripturi la grătar la coacerea dorită, mișcându-se și întorcându-se ocazional pentru a preveni arderea frecării chili, aproximativ 20 de minute pentru mediu-rar.
Serviți fripturi cu pico de gallo.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada