Fripturi cu ochi de coastă cu brânză de capră, Caper și unt de roșii uscat la soare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturi cu ochi de coastă cu brânză de capră, Caper și unt de roșii uscat la soare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână fripturi cu ochi de coastă, capere, brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, Fripturi de ton arse cu unt de capere, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind mixerul electric, bateți brânza și untul într-un castron mediu până devine pufos. Se amestecă roșiile și caperele. Se condimentează cu sare și piper. Lingurați untul pe o foaie de folie de plastic, formând un jurnal lung de 3 inci. Înfășurați și refrigerați până când este ferm. (Se poate face cu 3 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mare.
Presărați fripturile cu sare și piper.
Adăugați fripturi în tigaia fierbinte; gatiti aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Transferați la placa de tăiere. Cort cu folie și lăsați să stea 5 minute.
Tăiați fripturile peste cereale în felii groase de cca.
Se presară sare și piper. Împărțiți între plăci. Folosind cuțitul ascuțit fierbinte, tăiați Jurnalul de unt în 4 runde.
Așezați 1 unt rotund deasupra fiecărei porții.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.