Fripturi cu ochi de coastă cu brânză de capră, Caper și unt de roșii uscat la soare

Fripturi cu ochi de coastă cu brânză de capră, Caper și unt de roșii uscat la soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturi cu ochi de coastă cu brânză de capră, Caper și unt de roșii uscat la soare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână fripturi cu ochi de coastă, capere, brânză de capră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, Fripturi de ton arse cu unt de capere, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind mixerul electric, bateți brânza și untul într-un castron mediu până devine pufos. Se amestecă roșiile și caperele. Se condimentează cu sare și piper. Lingurați untul pe o foaie de folie de plastic, formând un jurnal lung de 3 inci. Înfășurați și refrigerați până când este ferm. (Se poate face cu 3 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
UntUnt
CapereCapere
BrânzăBrânză
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Pat fripturi uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați fripturile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
5
Adăugați fripturi în tigaia fierbinte; gatiti aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați la placa de tăiere. Cort cu folie și lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Tăiați fripturile peste cereale în felii groase de cca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
BoabeBoabe
8
Se presară sare și piper. Împărțiți între plăci. Folosind cuțitul ascuțit fierbinte, tăiați Jurnalul de unt în 4 runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Așezați 1 unt rotund deasupra fiecărei porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecuri de Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Seria de diamante Francis Coppola din 1999 Blue Label Merlot este generoasă și opulentă. Este realizat cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și aromatice de ridicare. Merlot este îmbătrânit în butoaie de stejar francez noi până la trei ani timp de opt luni. Aromele de fructe de pădure și plăcintă de mure din fructe ies în evidență în nas, care se integrează cu calitatea elegantă prăjită din stejar. La gust, aromele identificabile de zmeură și albastru dens, jammy fruit se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține finisajul elegant și lung. Seria de diamante Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atracție; este potabilă acum sau poate fi stabilită timp de doi până la cinci ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista