Fripturi cu ochi de coaste cu rozmarin și usturoi

Fripturile Rib-Eye cu rozmarin și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 556 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 5.43 pe portie. Este adus la tine de Toțiretete. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți rozmarin, sos de friptură, condimente pentru friptură și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gyros de creveți de rozmarin și usturoi prăjit cu sos de rozmarin Tzatziki, Fripturi cu ochi de coaste cu carne de Porcini și rozmarin, și Fripturi De Miel La Grătar Cu Rozmarin Și Cimbru.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor de ulei.
Într-un castron mediu, amestecați ulei de măsline, sos de friptură, sos de soia, rozmarin, praf de usturoi, condimente de friptură și ceapă.
Prăjiți fripturile pe ambele părți cu o furculiță. Puneți fripturile în marinată și lăsați la marinat timp de 20 de minute.
Așezați fripturile pe grătarul fierbinte. Acoperiți și gătiți până se formează semne de grătar, aproximativ 8 minute pe fiecare parte pentru mediu sau până când temperatura internă atinge 145 grade F (63 grade C).
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească 5 minute. Feliați fiecare friptură în jumătate și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Valley Merlot]()
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
83% Merlot, 7% Malbec, 5% Cabernet Franc, 5% Syrah.Acest Merlot din 2007 prezintă arome îndrăznețe de afine sălbatice, zmeură roșie punctată cu indicii de cassis și negru Ceylonceai. Cu corp mediu, cu un palat de catifea, aromele senzuale ale acestui vin sunt susținute de mici adaosuri de Malbec,Cabernet Franc și Syrah care contribuie la taninurile cu granulație fină, ușor structurate, senzație de gură largă și finisare durabilă.