Fripturi cu coajă de ardei și usturoi cu sos de Port

Fripturile cu coajă de ardei și usturoi cu sos de Port ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 204 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.85 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți fripturi de vită, boabe de piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi cu coajă de ardei și usturoi cu sos de Port, Fripturi de mușchi cu sos de merișor și Brânză Gorgonzola, și Fripturi de carne de vită cu coajă de susan, cu ananas, Mango și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați boabele de piper într-o pungă mică de plastic cu fermoar; sigiliu. Zdrobiți boabele de piper folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Combinați boabele de piper, sarea și usturoiul într-un bol; frecați uniform peste fripturi.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fripturi în tigaie. Reduceți căldura; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile din tigaie. Acoperiți și păstrați cald.
Adăugați portul și bulionul în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 3 minute).
Așezați 1 friptură pe fiecare dintre cele 4 farfurii; stropiți fiecare porție cu 1 sos de lingură.
Presărați fiecare porție cu 3/4 linguriță de cimbru.