Fripturi arse cu sos de cremă de ciuperci Porcini

Fripturi arse cu sos de cremă de ciuperci Porcini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $16.15 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 743 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți coniac, stoc de pui, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Fripturi cu ochi de coaste cu carne de Porcini și rozmarin, Fettuccine Într-Un Sos De Cremă De Ciuperci Porcini, și Ciupercă Portobello la grătar într-un sos de cremă de Porcini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 skillete mari până când sunt foarte fierbinți.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline în fiecare tigaie și rotiți. Condimentați fripturile cu sare și piper; adăugați 3 în fiecare tigaie. Gatiti la foc moderat, rotind o data sau de doua ori, timp de aproximativ 8 minute in total pentru carnea medie-rara.
Transferați fripturile pe un platou mare și păstrați-le la cald.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din fiecare tigaie.
Adăugați jumătate din șalotă în fiecare tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați jumătate din porcini în fiecare tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Adăugați jumătate din coniac în fiecare tigaie și răzuiți orice bucăți rumenite lipite de părțile laterale și de fundul tigăilor.
Adăugați jumătate din stoc și crme frache în fiecare tigaie și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut.
Răzuiește sosul din 1 tigaie în cealaltă și adaugă orice sucuri acumulate din fripturi. Se amestecă arpagicul și se condimentează cu sare și piper. Puneți sosul peste fripturi și serviți.
Recomandare de vin: încercați un Syrah cu accelerație completă, cum ar fi Grant Burge Filsell Shiraz din 2001 din Australia sau crama de salt cerbi din 2000 Petite Syrah din California.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat