Friptura tatălui cu gust de roșii
Dad's Meatloaf with Tomato Relish necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,96 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 48 g de grăsimi și un total de 635 de calorii . Mergeți la magazin și luați ketchup, ardei gras, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 70 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 76% . Acest scor este solid. Mămăligă la micul dejun al tatălui , pește la grătar cu gust de roșii uscate la soare și gust de caise sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți o tigaie cu 2 conturi de ulei și puneți-o la foc mediu.
Căleți ceapa, usturoiul și foile de dafin pentru câteva minute pentru a crea o aromă de bază. Aruncați ardeii roșii și gătiți-i câteva minute pentru a se înmoaie. Acum adăugați roșiile; adăugarea lor în acest moment le permite să-și mențină forma și împiedică dezintegrarea lor. Se amestecă pătrunjelul, ketchup-ul și Worcestershire; se asezoneaza cu sare si piper. Fierbeți condimentul timp de 5 minute pentru a uni toate aromele.
Se ia de pe foc; ar trebui să bei aproximativ 4 căni de gust.
Puneți pâinea albă ruptă într-un bol și adăugați laptele până abia se acoperă, amestecați pâinea în lapte și lăsați-o să stea în timp ce adunați restul ingredientelor pentru pâinea de carne.
Aici iti murdaresti mainile! Într-un castron mare, combinați carnea de vită și porc cu 1 1/2 cană de gust de roșii, ouăle și cimbru; se asezoneaza cu sare si piper. Stoarceți excesul de lapte din pâine și adăugați pâinea înmuiată la amestecul de carne. Pentru a testa, prăjiți o chiflă mică de „hamburger” din friptură până când este gătită; chiftelul ar trebui să se țină împreună, dar să aibă totuși o consistență moale. Gustați chiftelul pentru condimentare.
Unge ușor o foaie de biscuiți.
Transferați amestecul de carne în centrul foii de prăjituri și formați un buștean de aproximativ 9 inci lungime și aproximativ 4 inci lățime. Ungeți partea de sus a chiflei cu încă 1/2 cană de gust de roșii.
Așezați slănina peste partea de sus pe lungime.
Coaceți friptura de carne timp de 1 până la 1 1/2 oră până când slănina este crocantă și cea tare. Rotiți pâinea de carne în timp ce se coace din când în când pentru a vă asigura că slănina se rumenește uniform.
Scoateți friptura de carne din cuptor și lăsați-o să se răcească puțin înainte de a o feli.
Serviți cu restul de roșii în parte. Incredibil de umed!